Lucky Minute Info

Waarom Lucky Minute?

De oplossing voor lege plaatsen

Een late annulering of een no show in uw restaurant? Nog plaatsen over voor de voorstelling van vanavond? U plaatst uw deal en voor u het weet komt de reservering per email binnen. Zo heeft u toch nog mensen blij gemaakt met die laatste tafel of de laatste lege stoelen!

Gerichte reclame voor uw locatie

Elke keer dat u een deal plaatst, bereikt u weer uw doelgroep en heeft u een ‘minute’ zendtijd! Vandaar dat wij uw volgers ‘minutes’ noemen. U brengt uw locatie weer onder de aandacht bij mensen die aangegeven hebben uw locatie leuk te vinden. Ook diegenen die niet de deal te pakken hebben, zijn zo weer op de hoogte van uw activiteiten!

U heeft de controle!

Bij Lucky Minute bepaalt u hoe vaak en wanneer u voordeel wilt geven. Nadat u zich heeft aangemeld bepaalt u zelf òf en wanneer u een deal plaatst. Zo veel of zo weinig u wilt, geen enkele verplichting! Nooit meer de helft van uw zaak of zaal vol met koopjesjagers! Alleen enthousiaste Lucky Minute winnaars, die zich verheugen op hun onverwachte avondje uit!

Lage kosten

De kosten voor deelname aan Lucky Minute zijn bijzonder laag. Voor een fractie van de kosten van één advertentie in uw lokale krant, bent u een jaar verzekerd van deelname en kunt u zo vaak u wilt gebruikmaken van het Lucky Minute platform. Altijd de mogelijkheid om uw laatste plaatsen te vullen en gerichte zendtijd voor uw doelgroep!

Eenvoudig in gebruik

Lucky Minute is eenvoudig in gebruik. Op elke pc, laptop of tablet maakt u gemakkelijk uw eigen account aan, en plaatst u in een paar klikken uw deal. Vervolgens krijgt u per email bericht van de gemaakte reservering, kunt u als u wilt eenvoudig de voortgang van uw deal volgen zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Overtuigd? Wordt Lucky Minute Member

Hoe werkt Lucky Minute?

Registreer en maak uw eigen account

Nadat u zich heeft aangemeld en geregistreerd, maakt u eenvoudig een account aan voor uw restaurant, theater of andere locatie. U kunt hier een stukje algemene tekst schrijven over uw locatie en foto’s plaatsen. Door invoer van uw adresgegevens wordt uw locatie automatisch weergegeven op een kaartje met routebeschrijving.

Verzamel zoveel mogelijk ‘minutes’

Nu is het zaak om zoveel mogelijk volgers te verzamelen, wij noemen deze ‘minutes’. Dit doen wij door gezamenlijk gerichte marketingacties op te starten, onder andere door Lucky Minute onder de aandacht te brengen via social media en digitale nieuwsbrieven. Mensen die de gratis Lucky Minute app downloaden geven hierin aan welke locaties zij leuk vinden, waar zij een deal van willen ontvangen.

Plaats uw deal

In uw eigen account klikt u op “Nieuwe Deal”. U voert een kort tekstje in, dit zal verschijnen op het beginscherm van de smartphone van uw volgers, bijvoorbeeld: ”Zin in een onverwachte avond uit?”. U geeft het tijdstip aan, het aantal tafels of stoelen dat u per deal wilt vergeven en een uitgebreidere tekst die meer informatie geeft. U drukt nu op “Deal Plaatsen” en uw ‘minutes’ ontvangen een pushbericht.

U heeft een deal!

Uw ‘minutes’ openen de app, zien de deal met alle informatie en eventueel een foto. Wie het eerst de deal accepteert, reserveert direct en profiteert van 40% voordeel. Hij ontvangt nu de “Deal” op zijn smartphone met een unieke code. U ontvangt per email een bericht van de reservering met de bijbehorende persoonsgegevens en de unieke code ter controle.

Deze locaties gingen u voor

A. Ottevanger, Zuiderstrandtheater

"Dit zou wel eens de app kunnen zijn om een nieuwe doelgroep aan te spreken!"

A. Ottevanger, Zuiderstrandtheater

O. van Schijndel, Het Veur Theater

"Voor ons als relatief klein theater een mooi oplossing om meer bezoekers te trekken."

O. van Schijndel, Het Veur Theater

M. Karelse, Villa La Ruche

"Ik bepaal zelf wanneer ik welke deal uitzet, ik heb er al meerdere ‘no shows’ mee opgevuld."

M. Karelse, Villa La Ruche

P. van Zuiden, Savarin

"Eindelijk een concept echt bedacht voor de ondernemer, je bent gek als je niet meedoet!"

P. van Zuiden, Savarin

J. Hensbergen, 't Klooster

"Onze lunch werd altijd minder bezocht, Lucky Minute zorgt voor meer traffic"

J. Hensbergen, 't Klooster

J. de Kruijf, Sommelier Parkheuvel

"Met Lucky Minute kan ik nu eenvoudiger twee keer een tafel verkopen."

J. de Kruijf, Sommelier Parkheuvel

Contact opnemen met Lucky Minute?

Vul het contactformulier in of bel 070 - 358 55 544