Lucky Minute Info

Waarom Lucky Minute?

Met Lucky Minute maak je elke dag kans op 40% voordeel op de gehele rekening bij jouw favoriete restaurant of 40% voordeel op kaartjes voor die fantastische voorstelling of dat mooie concert waar je altijd al naar toe wilde. Zodra een restaurant, theater of andere locatie een deal via Lucky Minute heeft uitgezet, ontvangen de eerste gelukkigen via de app een bericht. Wees er snel bij want wie het eerst drukt heeft de deal!

Spannend! Pak jij de deal?

Welke deal komt voorbij? Dat chique restaurant waar je altijd al wilde eten of die voorstelling waar je anders nooit naar toe was gegaan? Ben jij de eerste die de deal accepteert en profiteert van 40% voordeel?

Verrassend! Onverwacht een avond uit

Het eten wat voor die avond op de planning stond gaat weer de koelkast in en uit eten wordt ineens veel spontaner. Laat je verrassen! Zomaar naar een toneelstuk, concert of ballet, er is zo veel te genieten.

Voordelig! Altijd 40% voordeel

Eindelijk een keer naar dat toprestaurant om heerlijk te genieten van bijzondere gerechten. Lekker uit eten en dankzij 40% voordeel ook nog een extra goede fles wijn kunnen bestellen. Cabaret, concerten, theater duur? Entertainment van topartiesten is nu ineens wel bereikbaar.

Afwisselend! Altijd nieuwe locaties

Lucky Minute is voortdurend bezig om nieuwe locaties aan te sluiten. Dus altijd verrassende nieuwe restaurants en theaters bij jou in de buurt! Binnenkort kun je ook deals ontvangen van hotels, festivals en nog veel meer locaties.

Download de gratis Lucky Minute app!

appstore

google-play

Hoe werkt Lucky Minute?

Download de gratis app

Download de app in de App Store of de Google Play Store en registreer met een geldig emailadres. Geef Lucky Minute toestemming pushnotificaties te sturen, alleen dan kan je een deal ontvangen.

Kies je favoriete locaties

Selecteer jouw favoriete restaurants en theaters en voeg ze toe aan jouw locaties. Hoe meer locaties je toevoegt, hoe groter jouw kans op de deal! Lucky Minute sluit constant nieuwe locaties aan, dus hou de app in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste nieuwe restaurants of theaters bij jou in de buurt!

Zorg dat je genoeg coins hebt

Om een deal te kunnen accepteren heb je coins nodig. Deze kan je in de app kopen en bewaar je in je wallet. De coins zijn nu nog gratis, maar let op, je moet wel de module doorlopen! Op termijn vertegenwoordigen drie coins een waarde van € 4.

Wordt het jouw Lucky Minute?

Nu ben je klaar om een deal te ontvangen! Elke dag maak je kans op 40% voordeel bij de door jou geselecteerde locaties. Lucky Minute is constant bezig met de verdere ontwikkeling van de app, dus hou de app in de gaten, volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en acties!

Jouw Lucky Minute! Stap voor stap…

A. Ottevanger, Zuiderstrandtheater

"Dit zou wel eens de app kunnen zijn om een nieuwe doelgroep aan te spreken!"

A. Ottevanger, Zuiderstrandtheater

O. van Schijndel, Het Veur Theater

"Voor ons als relatief klein theater een mooi oplossing om meer bezoekers te trekken."

O. van Schijndel, Het Veur Theater

M. Karelse, Villa La Ruche

"Ik bepaal zelf wanneer ik welke deal uitzet, ik heb er al meerdere ‘no shows’ mee opgevuld."

M. Karelse, Villa La Ruche

P. van Zuiden, Savarin

"Eindelijk een concept echt bedacht voor de ondernemer, je bent gek als je niet meedoet!"

P. van Zuiden, Savarin

J. Hensbergen, 't Klooster

"Onze lunch werd altijd minder bezocht, Lucky Minute zorgt voor meer traffic"

J. Hensbergen, 't Klooster

J. de Kruijf, Sommelier Parkheuvel

"Met Lucky Minute kan ik nu eenvoudiger twee keer een tafel verkopen."

J. de Kruijf, Sommelier Parkheuvel

Contact opnemen met Lucky Minute?

Vul het contactformulier in of bel 070 - 358 55 544