FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Algemeen

Wat houdt Lucky Minute nu precies in?

Lucky Minute zorgt dagelijks voor deals met 40% voordeel waar je snel bij moet zijn om er gebruik van te kunnen maken. Het kan dus zijn dat een ander je net voor is geweest bij de deal. Maar wees gerust, iedere dag komen er weer nieuwe deals en hoe sneller je reageert hoe groter de kans op jouw Lucky deal.

Hoe werkt Lucky Minute?

1. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en meld je aan.
2. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te bevestigen.
3. Log in en selecteer je favoriete locaties waarvan je een deal wilt ontvangen.
4. Wacht tot het jouw Lucky Minute is.
5. Accepteer de deal en profiteer van 40% voordeel op de gehele rekening.

Krijg ik op de gehele rekening 40% voordeel?

Je krijgt met Lucky Minute 40% voordeel op de gehele rekening, bij jouw favoriete restaurants, theaters en nog veel meer locaties. Deze voordeel zie je terugkomen op de rekening. Zo wordt een avond uit ineens zeer betaalbaar!

Waar kan ik een recensie achterlaten?

U kunt een recensie achterlaten door het formulier op of onze contactpagina in te vullen.

Kan ik mij aanmelden voor een nieuwsbrief?

Ja, dat is mogelijk. Vul hiervoor het formulier onderaan de pagina of op of onze contactpagina in.

Deals

Waarom ontvang ik niet dagelijks een Lucky Minute deal?

Dat kan komen omdat je niet voldoende locaties hebt toegevoegd. Een locatie zet niet dagelijks een Lucky Minute Deal uit. Hoe meer locaties je toevoegt, hoe meer deals je kunt ontvangen. Het kan ook zijn dat je de berichtgeving op je telefoon hebt uitstaan, waardoor de deals alleen getoond kunnen worden als je de app hebt geopend.

Ik klik op een deal, maar krijg toch de melding “Geen Deal!”?

Meerdere Lucky Minute gebruikers krijgen tegelijkertijd dezelfde deal. Indien je de melding “Geen Deal!” ziet is een andere Lucky Minute gebruiker je net voor geweest! Niet getreurd, iedere dag worden er nieuwe deals uitgezet. Hoe sneller je reageert, hoe meer locaties je selecteert, des te sneller is het jouw Lucky Minute!

Ik heb de deal. En nu?

Gefeliciteerd met jouw Lucky Minute. Vul jouw gegevens in, zodat de locatie de reservering ontvangt. Geef bij aankomst op de locatie aan dat je via Lucky Minute komt en laat je deal op je smartphone zien. Flip je deal en geniet van 40% voordeel.

Ik heb een deal gemaakt, maar kan eigenlijk niet. Wat nu?

Neem contact op met de locatie en kijk wat ze daar voor je kunnen betekenen. Eventueel is je deal ook door te geven aan vrienden of familie. Doe dit altijd in overleg met de locatie!

Ik zie bij de reservering maximaal 2-4 personen staan, maar kan ik ook met meer komen?

Nee, de Lucky Minute deal is gemaakt op basis van het aantal beschikbare plaatsen. Je geeft zelf aan, in dit geval, of je met 2, 3 of 4 personen komt.

Krijg ik een bevestiging van een geaccepteerde deal?

Wanneer je de deal hebt, kun je deze in de app terugvinden onder de tab Deals. Deze deal dient als bevestiging voor de desbetreffende locatie.

Kan ik mijn deal ook doorgeven aan vrienden of familie

Ja, het is mogelijk om de deal door te geven aan vrienden of familie door de unieke code over te dragen. U dient hiervoor wel vooraf de Locatie geïnformeerd te hebben.

Locaties

Hoe kan ik restaurants, theaters of andere locaties toevoegen?

Locaties kun je eenvoudig toevoegen door in de app onderin op ‘Locaties’ te klikken. Hier zie je welke locaties je kan toevoegen. Je kan een locatie toevoegen door op de groene ‘+’ te klikken.

Hoe verwijder ik locaties uit mijn favorieten?

Ga naar de betreffende locatie in je favorieten lijst. Klik op de pijl naar rechts om meer informatie over de locatie te vinden. Je kan hier een locatie met de button rechts bovenin deactiveren.

Welke locaties hebben zich al aangesloten bij Lucky Minute?

Je kunt hier een overzicht vinden van de bij Lucky Minute aangesloten locaties. Op deze pagina kun je ook uitzoeken welke locaties het dichtst bij jou in de buurt ligt!

Coins

Hoeveel coins moet ik hebben om een deal te kunnen maken?

Om een deal te kunnen verzilveren heb je maximaal 3 coins nodig. Omdat de app nog niet over alle functionaliteiten beschikt, vraagt Lucky Minute op dit moment nog geen vergoeding. Zorg dat je voldoende coins hebt om een deal te kunnen accepteren. Dit doe je in de wallet van de Lucky Minute app.

Wanneer worden mijn coins afgeschreven?

Je coins worden afgeschreven op het moment dat je een deal hebt geaccepteerd. Je krijgt dan de melding of je het zeker weet. Zodra je de geaccepteerde deal in je scherm ziet verschijnen, zijn de coins afgeschreven. Check even of je na deze deal weer voldoende coins klaar hebt staan voor de volgende Lucky Minute deal.

Hoe kan ik coins kopen?

In de wallet van de Lucky Minute app kun je coins kopen. Omdat de app nog niet over alle functionaliteiten beschikt, vraagt Lucky Minute op dit moment geen vergoeding. Zorg wel dat je voldoende coins in je wallet hebt, zodat je een deal kunt accepteren.

Contact

Wanneer is Lucky Minute bereikbaar?

Lucky Minute is maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 070 – 358 55 54.

Hoe kan ik contact opnemen met Lucky Minute?

Lucky Minute is maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 070 – 358 55 54. Daarnaast kunt u een mail sturen via ons contactformulier.

Account

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Open de app, klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in waarmee u inlogt. Op dit e-mailadres krijgt u een mail binnen waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Wat doet Lucky Minute met mijn reserveringsgegevens?

De locatie ontvangt een e-mail met daarin de reserveringsgegevens, zodat de locatie weet wie de deal geaccepteerd heeft. Onder deze gegevens valt ook de unieke code, zodat deze ter controle vergeleken kan worden met de unieke code in uw deal.

Kosten

Wat kost een Lucky Minute deal?

Je betaalt bij het maken van een Lucky Minute deal maximaal 3 coins. Deze 3 coins vertegenwoordigen een waarde van €4. Hiervoor krijg je bij de betreffende locatie 40% voordeel op de gehele rekening. Omdat de app nog niet over alle functionaliteiten beschikt, vraagt Lucky Minute op dit moment nog geen vergoeding. Te zijner tijd ontvang je een bericht dat je coins kunt kopen of verdienen.

Een andere vraag?

Neem contact op!

Telefonisch een vraag stellen?

Voor alle vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 070 – 358 55 54.

Volg ons op social media